Info

  1. Mikä on Turvatikas Safety Ladder?
Turvatikas Safety Ladder putoamissuojajärjestelmä on EN353-1:2014+A1:2017-sertifioitu järjestelmä, joka on luotu estämään onnettomuuksia ja lisäämään työtehoa. Putoamissuojajärjestelmä rakentuu joko valmiisiin tikkaisiin asennetun Nousuprofiilin tai Turvatikkaiden ympärille. Turvatikas-järjestelmät kiinnitetään kohteisiin helposti asennettavilla ja monipuolisilla kiinnikkeillä. Nousuprofiilissa kulkeva Nousuvaunu estää mahdollisessa putoamistilanteessa vakavan onnettomuuden estämällä putoamisen turvallisesti.
 

  1. Turvatikas tuo työtehoa ja turvallisuutta
Turvatikas Safety Ladder putoamissuojajärjestelmät lisäävät työtehoa ja turvallisuutta. Kiipeäminen Turvatikas-järjestelmässä on vaivatonta ja nopeaa. Turvatikas-järjestelmän pääasiallinen tehtävä on lisätä turvallisuutta, eikä ainuttakaan vakavaan loukkaantumiseen johtanutta onnettomuutta tiedetä tapahtuneen käytettäessä Turvatikasta.
 

  1. Made in Finland
Turvatikas on valmistettu Suomessa. Paikallinen tuotanto takaa tehokkuuden sekä erityisen korkean laadun. Valvomme tarkoin tuotantoprosessiamme ja olemme ylpeitä kotimaisesta laatutuotteestamme, jota saamme asiakkaillemme tarjota.

  1. Jatkuva ja täydellinen tuki
Teemme kaikkemme vastataksemme asiakkaidemme tarpeisiin. Asiakkaidemme kokemus tuotteistamme on meille erityisen tärkeä asia, ja kiinnitämme siihen suurta huomiota. Tavoitteenamme on rakentaa pitkäkestoisia asiakassuhteita, joita haluamme ajan kuluessa vahvistaa.
 

  1. Laadukkaat materiaalit
Turvatikas-tuotteet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Turvakiskoissa käytetty teräsmateriaali on S355MC/JJA EN 10149-2:2013. Turvatikas-tuotteita on saatavilla seuraavilla variaatioilla:

          Kuumasinkitys

Kuumasinkityt Turvatikas-tuotteet on kuumasinkitty korkealaatuisesti ISO 1461, ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 -standardien mukaisesti. Katso tästä tiedot kuumasinkityksestä ja pinnoitteen kestosta.

          AISI 316 haponkestävä materiaali

AISI 316 haponkestävästä materiaalista valmistetut Turvatikas-tuotteet soveltuvat paikkoihin, joissa pinnoitteeseen kohdistuu erityisen raskas kuluma, kuten teollisuuslaitokset ja majakat.

          Maalaus

Turvatikas-tuotteet ovat saatavilla myös maalattuina. Katso tästä tiedot maalauksesta.